Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vikten

Jag har knappt vågat ställa mig på vågen sedan jag började med hormonerna. Det är nackdelen med det här. Jag som var så glad att jag nått min idealvikt. Hormonvikt är svår att bli av med. Att vara sjuk i gallsten hjälpte mig att nå den igen. Där hade jag lyckats hålla den ett tag. Men nu…

+4 kg sedan i mars. :(

2 reaktioner på ”Vikten

  1. Åh! Förstår dina frustrationer kring både viktuppgång och byte av vårdcentral! Jag orkar inte det senare och vet inte för mitt liv hur jag ska orka det och kunna känna något förtroende.
    Och ang viktuppgång, jag har också gått upp sen i våras, fem kilo sedan jag slutade med anti-depp som tenderade att göra mig illamående men som också gav mig en vikt som jag trivdes med. Men är det inte mest vätska du gått upp? Då försvinner det ju självt sen. Värre om det ger ökad aptit. Stor kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *