Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Vinterblogg

Idag fick min julblogg övergå till en vinterblogg. Även om det inte är någon snö. Jag är ganska glad att det inte är någon snö. Förra året var det så galet mycket snö. Man kunde inte ta sig någonstans för stadens snöröjning kunde inte finansieras. Det var jobbigt att pendla till jobb. Det var jobbigt att bara gå ut. Jag som aldrig hittar några ordentliga vinterskor. Nu har jag faktiskt hittat mig ett par snygga stövlar. Så snön, jag är ganska redo i alla fall. Det skulle kanske vara ganska skönt med lite snö istället för det här regnrusket. Särskilt när man snart ska åka till värmen. Den morgonen vi åker vill jag det ska vara jättekallt här hemma så kontrasten blir som störst.

Jag som skulle träna och sola idag. Vill inte ens gå ut i detta hemska väder. Ösregn och blåst. Idag blir en stanna inne dag.

Jag har molvärk i massor. Ibland får jag det. Vet inte riktigt varför. Är det mensen som förbereder sig? Eller beror det bara på att magen kanske är lite ur form dagarna innan mens och trycker på? Jag har ingen aning. Jag hade jätteont på vårt första försök att bli med barn. Jag trodde absolut att det hade tagit sig då. Men nej, mensen kom som vanligt. Jag brukade inte ha ont innan mens. Märkligt det där.

Spekulera är jag bra på. Nu lägger jag det åt sidan och äter frukost istället.

Nu fick jag världens gulligaste sms från min blivande man. ”Jag älskar dig”. <3

CD 23.
BIM -4.
3 veckor till spraystart.

4 reaktioner på ”Vinterblogg

 1. Vad kul! Jag spanar in era bloggar så ofta jag hinner. När man väl börjat är det svårt att sluta. Ja ok, lite snö då. :)
  Kram

 2. Här har du ytterligare en som kommer hänga på. Kul å
  fälja folk som ligger i samma skede som en själv! Jag vill gärna ha lite snö nu! :-)

 3. Ja men lite snö måste det ju komma någon gång. Annars känns det konstigt. Inte så normalt med 9+ i januari som vi hade för några dagar sedan. Märkligt.

  Ja snart drar vi igång. Kul att du vill följa. :)
  Kram

 4. Tja, jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag saknar faktiskt förra vintern! Trots att vi skottade och plogade nästan varje dag (egen väg till gården). Men det är regn- och lervädret blir man ju nästan lite deppig av!! Det är ju så MÖRKT hela tiden!
  Ska bli spännande att följa ert försök! Hoppas ni får börja snart!!
  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *