Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

VUL 6+0

Nu har jag varit på kliniken och kollat upp det. De tyckte också att det var lika bra att göra det direkt.

Jag fick göra ett ultraljud. Då såg hon livmodern direkt med en fin hinnsäck och gulekropp. Den satt helt perfekt i livmodern. Så den var det inte som bråkade. Så min ena graviditet sitter rätt i alla fall. Först tyckte hon ana en andra hinnsäck men det var nog inget. Min man såg helt snurrig ut när hon sa det. Hi hi! Det är väldigt tidigt ännu så om något sitter fel i äggledaren så syns det inte nu. Hon trodde inte att något satt fel, men kunde såklart inte lova något. Min högra äggstock var väldigt förstorad ännu. Den vänstra som gör ont kunde hon inte hitta. Så kanske den sitter lite konstigt och därför gör ont. Jag blev beordrad vila och mycket vätska.

Jag ska dit på måndag igen för att se hur det ser ut. Så här tidigt blir det inte livshotande. Men om smärtan håller i sig länge så måste jag höra av mig eller åka in akut. Nu smärtar det som mest i ca 10 sekunder, sen försvinner det igen.

  

12 reaktioner på ”VUL 6+0

 1. Hej,
  Jag undrar när du gjorde återförandet? För jag befinner mig i samma stadie som du tror jag så härligt. Vill gärna få vänner som går igenom samma sak som jag.

 2. Förstår din oro! Jag håller alla tummar och tår på att allt går vägen, ni är så värda det! Lyckoönskningar till er <3

 3. Skönt att allt såg bra ut. Härligt att de såg något där!! Håller tummarna för ett hjärtslag..eller två nästa vecka :)

 4. Grattis i mängder så spännande att vara på väg! Förstår samtidigt din oro:(
  Hur går det med ditt jobb? Är du igång och arbetar igen eller? Det var längesen du skrev något om det:)

 5. Så bra du kollade upp det! Såg de hjärtljud oxå eller är det för tidigt? Kram

 6. Det är så häftigt att du är gravid! Jag har följt er resa i några år. Heja heja!! Nu är det er tur!!!

 7. Grattis Libra! Skönt att du fick kolla upp det. Jag håller tummarna hårt att det går vägen för er <3<3<3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *