Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

VUL 9+1

Idag var det då äntligen dags för VUL. Rätt dag och tid denna gång. Vår läkare var nog lite snurrig och stressad sist vi sågs för vi diskuterade fram en dag och tid och jag skrev in det i telefonen. Så, fråga alltid om en lapp så ni skriver samma.

Behöver jag säga att vi båda var sådär löjligt nervösa? Jag var helt skakig när jag klädde av mig och hoppade upp i gynstolen.

Direkt såg jag att bebisen var mycket större och ganska snabbt såg jag det lilla hjärtat slå. Jag blev så lycklig så jag skrek rakt ut, Jag ser det!!! Sen gjorde bebisen ett litet skutt, precis när min man höll på att filma skärmen. Det var underbart att se. Tänk att en liten på 2,5 cm kan väcka så stora känslor redan. Det är kärlek!!!

Så nu är vi utskrivna från kliniken. Vår MVC får ta över helt. Det känns lite konstigt och overkligt. Tänk att vi kommit så långt.

Nästa delmål är KUB om 3 veckor och 6 dagar.

  

31 reaktioner på ”VUL 9+1

 1. Så underbart härligt att läsa detta inlägg! Nu blir Edda storasyster. <3

 2. Helt underbart! Äntligen ska det bli er tur. Har följt dig länge och blir så glad för er skull. Massa kramar

 3. Yes va härligt att läsa! Precis som jag trodde det skulle bli. Försök att njuta. Är så glad för er skull!
  Kram

 4. Grattis! Är så glad för er skull, har följt dig länge och läst det du gått igenom. Kanske löjligt, men jag har haft en positiv magkänsla sedan start den här gången för er. Är säker på att det kommer gå bra. Så hoppas att du också får lov att koppla bort oron lite framöver och bara njuta!! Jag vet hur det känns. Och man fortsätter oroa sig även när den lilla kommit till världen och det lär man ju fortsätta med i all framtid 😉 När är det beräknat?

 5. Men så roligt att höra! Nu går det vägen känner jag inom mig! Önskar dig en glad påsk! kram

 6. Fantastiskt! Det är så orättvist att just du ska drabbas av onödiga blödningar, det räcker väl med den vanliga oron :( Nu är det snart förbi v 12, ska ni se!

 7. Yes!! Kikat in flera ggr idag och hoppats på detta besked! Grattis! så glad för er skull!

 8. Stort grattis! Visst är det en fantastisk känsla att se den lilla och se att den har växt?!
  Jag har följt dig i flera år och är inne här flera gånger om dagen nu den senaste tiden för att se hur det går. Den här gången ska du och din man äntligen få ert barn, så är det bara!
  (Är själv i v 16 efter nästan 5 års syskonförsök, IVF, 4 missfall, missfallsutredning och äntligen blivit gravid spontant). Grattis igen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *