Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

10 reaktioner på ”VUL

 1. Lycka till idag! Hoppas de ser en liten plutt på rätt ställe även om det är för tidigt att se ett hjärta slå! Glöm inte att uppdatera oss!

 2. ååh härligt att du får göra vul. men bli inte rädd om det inte syns så mkt.. vi fick tidigt vul i v 6 för jag blödde lite.. han trodde sig se ett pickande hjärta o jag med men han tog tillbaka oss veckan efter för säkerhets skull!! hoppas de ser varför du blöder o att det INTE är utomkveds.. men det ser de inte än va?
  hoppas allt är bra!! stor kram!!

 3. Skönt att du får göra ett tidigt vul så du kan njuta av att få vara gravid sedan. Lycka till

 4. Har följt din blogg ett tag och vill bara säga grattis till din graviditet!!
  Jag tror och hoppas att det är din tur nu, du förtjänar verkligen det!
  Jag tror inte det är ett X, jag hade ett 2008 och då stegrade inte Hcg nivån sådär fint, jag hade strax över 100 i vecka 8 (7+), samma dag som äggledaren höll på att spricka och jag akut opererades.
  Lycka till med allt och grattis!!! :)

 5. Vad glad jag blev bär jag tittade in och såg att blodprovet visade på en rejäl stegring!
  Lycka till imorgon <3

 6. Jag håller tummarna & tår för dig att allt ser bra ut imorgon på vul och grattis till +!!!
  Kramar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *