Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Yoga & foglossningsbälte!

Igår var jag på medicinsk yoga igen. Har inte varit där denna omgången då jag inte mått så bra. Men nu ville jag göra ett försök.

Det gjorde väldigt ont i ryggslutet att ligga raklång på golvet. Riktigt jobbigt. Det hjälpte lite att lägga några kuddar under knäna. Att sitta gick bra. Men magen var lite i vägen och jag kunde inte alls göra på samma sätt som innan. Sen skulle vi sitta på knä. Det gjorde riktigt ont i ryggslutet. Så det där med yoga är nog inget för mig när jag är gravid. Kanske det är bättre med gravidyoga? 

Efteråt fick jag testa ett foglossningsbälte. Det var mjukt och mycket bredare baktill än vad mitt är. Så det köpte jag. Testade det på vägen hem. Man får nog lära sig lite hur det ska sitta. 

På kvällen hade jag jätteont i ryggslutet. Det kändes inte alls bra. Jag som mått bättre den senaste tiden. TENS hjälpte bara lite. Vågar inte ha på den för länge. Alvedon hjälpte inte heller direkt. Så i natt har jag haft lite problem med att sova.

Sista yogan är om 2 veckor. Samma dag som vi ska på RUL. Så det blir ingen mer yoga för mig. Men jag har hittat en bra gravidyoga på youtube.


4 reaktioner på ”Yoga & foglossningsbälte!

 1. Hej!

  Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2016. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

  De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Lycka till!

  /Sofie på Babyshop

 2. Jag tyckte gravidyoga var fantastiskt. Började när jag var i v 24 ungefär. Hade innan dess haft svårt att sova pga ont i ryggen men det försvann (sen hade jag svårt att sova pga kramp i benen istället

 3. Jag kan tipsa om vattengympa på RundoSund. Så skönt när magen börjar kännas tung. Och mysig stämning.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *