Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Med lite sömn

2013-01-21 @ 22:36

Eller typ obefintlig sömn.. är man fan varken kaxig eller särskilt tålig.. med ca 4 timmara sömn totalt dom senaste dagarna börjar jag känna mig liiiite väl känslig och matt.. tylamodet tryter på alla nivåer. .

Dagen har varit piss o lite till… kvällen ännu värre.. lillefot är sämmre o nu är vi på de vanliga stadiet som alltid när han blir sjuk.. han får inte behålla ngt.. middag o välli g kom upp ungefär lika fort som de kom ner :'( älsklingen mi .. blir nog o gå till vc i morgon o se om vi kan få ngn ny hostmedicin. .. jag orkar inte ha de så här längre.. dels för att liten mår dålig o jag vill  faktiskt sova. ..

Nu en natt cigg för mig o en natt kiss för kingen.. sen säääääääängen ♡★

GÄSP

2013-01-21 @ 08:32

jag tror att jag går under snart.. lillefot är sjuk igen… tre dagar fick han vara frisk.. o sömnen har knappt existerat de senaste näätterna… igår somna han vid 22 vakna vid 01 va vaken till kvart över fem gråtandes o gnällandes.. somnade o vakna vid sju… själv hanjag knappt somna på dom två timmarna… idag blir de högt missbruk av kaffe…. finns mkt att göra idag. . Städa , tvätta, hundgård så king får utlopp av sin energi.. o ja and so on … nu ska jagfortsätta hinka kaffe…

Later dudes…

image

Lika död igen :-(

2013-01-20 @ 16:07

Jo .. de är svårt att ha ork och motivation till allt just nu .. men bloggandet kanske hjälper mig att få ventilera lite..

Nu går jag all in ! Nu är de hårträning som gäller.. o lite till.. hösäcken is gone !!

Har haft stora barnen här sen i princip före jul… ibland blir de för mkt.. o den som kallas för min sambo går mig lite på nerverna just nu.. men men.. jag kämpar på och ska hitta en lösning på allt… för vem har sagt att livet är en dans på rosor? ?

Har skaffat mig en ny stjärna.  En liten dalmatiner pojke.. som står mig mkt varmt om hjärtat. . Han är iof inte så liten längre . Blir nog en stor kille.. 5månader o väger redan 20kg och har precis vuxit ur sitt täcke i storlek 55.. mutter suck o mutter.. de e ju så jävla irriterande .. de e fan lika dyrt med täcke till hunden som de va till hästen.. men men.. nä nu ska jag dra mig ner till ica o inhandla lite mat till sonen  min:-)

image

Kingen
Puss på nosen peeps

Från död till levande?

2012-09-16 @ 13:57

Ja jag har nog inte bloggat sen i dec tror jag… mkt har hänt .. kanske lite för mkt,på både gott o ont?! Jag är iaf mkt tacksam för mina fina vänner o fantastiska familj!

En sak vet jag iaf … lillefot är min glöd… vad skulle jag gjort utan honom?

Igår va vi på akuten.. liten hostar konstant o får pga de inte sova eller knappt behålla maten:( visade inget på proverna men vi fick tack o lov brickanyl utskrivet.. idag känns de bättre trotts att natten ändå var ren terror.. han är så tapper min prins!
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe o beundra de finaste jag vet som sover framför mig i bilen!

Ska bli ändring på bloggandet nu ..

image

All my time

2012-01-24 @ 23:56

För första gången på månader somna liten kvart 22.15 i stället för runt midnatt! Vilket då gav mig en skön slapp kväll i soffan framför film! Skööööönt!!!! Så nu får man väl dra sig till o vända kudden o somna,för han vaknar säkert skit tidigt istället:-/! Men hoppas kan man ju alltid göra att han åtminstone sover till 8:-)

I morgon är de 10månaders kontroll på bvc! Spännande 😉

Hoppas de jag väntar på kommer i morgon!!

Natti natt

image

Full fart framåt

2012-01-16 @ 02:33

Ja nu jäklar går de fort framåt här!
Liten tar sig upp mot allt o står o hoppar o slår på allt,snart börjas de väl gå oxå:-) mys:-) men man får springa efter som en igel!!
Förra veckan ramla han ner från sängen, fick en blå näsvinge,o tårar som flöda, men de gick över fort o allt va som vanligt lite senare 0:)

Idag har jag varit på stallmöte,äntligen har jag fått träffa alla i stallet nu,oh har 4 hästägare som vill ha sina 9 hästar inkörda av mig :-) ha ha klirr i kassan B-)

Har svårt att komma till ro,så jag sitter o väntar på att gubben ska komma hem, vilket jag lär få ångra i morgon när lillefot säkert vaknar tidigt då kl nu är 2.30!! Nä nu ska jag glo vidare på tv o förbereda en flarra välling!

Sov gott peeps :-*

image

De gör mig tokig!

2012-01-12 @ 00:38

Lillefots nya sov mönste !

Han sover MAX 1,5Tim under dagen,sen en tid tillbaka,,. Nu somnar han kl 21på kvällen o sover 15-20 min , oh nej de går inte hålla honom vaken o de spelar ingen roll vad man gör, men de nya är att somna för natten 00.02 på minuten!
Är färdig nu!

Varit hos tandis idag o borrat upp en trasig tand som ska rotfyllas! Har sån tandvärk nu så jag dör! Inget hjälper!!

Hoppas vakna upp som maniska i morgon!
önskar denna resa med tänder kunde va slut nu!
God natt folket!!

image

Sämst

2012-01-02 @ 00:19

På att blogga just nu, har tappat lite motivation! Men ska försöka bli bättre nu när de e nytt år o allt!

Slänger in en bild på finaste bebis hästen som helt enkelt är överlägset bäst!

image

O så en bild på min fantastiska som från självaste julafton – finaste killen i världen!

image

Sagt de förr

2011-12-17 @ 23:34

image

O säger de igen, jag äger åter igen en av de få fantastiska hästar som sätt sina hovar på denna jord!!

Här står jag med en 1årig ny kastrerad häst som jag ägt i snart 2 v, oh han köper allt! Idag har Aaron hängt o suttit på hans rygg o skrikit av lycka o lille hästen stod bara kvar o rörde inte ens ett öra utan fortsatte äta sitt hö!

Jag har dom finaste små killarna i världen <3

Fantastisk julklapp?!?

2011-12-16 @ 23:17

image

Ja de känns just nu som om detta efter bil krocken är något jag kommer få leva med just nu :-/ känns mindre kul att jag knappt kan ligga i sängen!

Nytt för oss är ju att Aaron oftast somnar på dagen en liten stund om han ligger på min arm o vi skedar som de så fint kallas,men nu är de ren terror för mig,,, 30 min på sidan i sängen o jag är gråt färdig o de känns som om jag ska gå sönder ! Orda grannt!!! 

Men men de e väl bara o bita ihop, jag ska väl va ”glad” för den lilla ersättningen på2000 kr jag fick?
Ja mitt liv känns förstört allt på grund av denna jubel idiot som somna bakom ratten, 2000ynka kr o en trasig kropp de va vad jag fick!
Tack för den julklappen!!