33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Halloj! !

Jag tog en rejäl paus. Har haft en rätt så tuff tid och inte mått så bra, men jag kämpar på.

Ska man ta och börja blogga igen?? Vad säger ni? Kanske det är det jag behöver? Som vissa har en hobby så börjar jag att blogga. Känner att jag behöver sysselsätta mig med något.

image

Sovmorgon

Jag njuter av min sovmorgon. Varannan vecka när jag inte har Julius så stänger jag butiken en kväll. Så idag sov jag ut nästan till tio. Jag har testat ett nytt recept på lchf ostfrallor men dem verkar bli jättesmå. Dem är fortfarande i ugnen.