33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Ååååh!

Jag har så dålig disciplin när det gäller att gå upp tidigt på morgnarna. Att man har en liten gör inte saken bättre, som numera vaknar minst en gång (oftast tack och lov) mellan klockan 3 och 4 och sedan vaknar 9.30 så är det så lätt hänt att man sover tills han vaknar.

Det händer väldigt sällan att jag ställer väckarklockan. Bara om jag har en viktig tid att passa.

Jag har alltid gillat att sova länge och sedan att få ta det lugnt på morgonen, äta frukost och kaffe, två koppar minst, i lugn och ro. MEN jag skulle verkligen behöva få in i rutin att gå en morgonpromenad så att man har det avklarat och sedan har man resten av dagen att hitta på vad man vill. Hursomhelst ska det inte stoppa mig utan jag skall gå iväg på en riktig långpromenad idag, årstaviken runt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ åtta = 11