33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Ännu en härlig söndag!

Skrev ett inlägg igår som försvann:

Jag undrar var min energi kom ifrån? Jag brukar ofta lata mig efter det att jag varit på gymmet.
Julius väckte mig 7.30 och eftersom jag kände mig rätt utvilad, så förberedde jag så att jag kunde vara vid gymmet när dem öppnar. Så skönt att ha varit på gymmet och ha resten av dagen på mig.
När Julius väl somnade började jag dammsuga och moppa golven och sedan började jag med att förbereda veckans matlådor.

Jag följer ingen diet eller kör något strikt, utan försöker följa sunt förnuft. Jag vill må bra, jag vill äta bra så att jag ser resultat. Jag tycker en ”fitness kropp” är snyggare än en supersmal tjej. Att göra matlådor spar även tid och pengar och man vet vad man stoppar i sig. Jag tycker alltid det är jobbigt om jag inte har någon matlåda eftersom jag inte vet vad jag ska köpa.

Jag gjorde en såååå god smoothie till mellanmål. Mango, banan och kokosnötmjölk, toppat med kokosflarn och lite raw cacao nibs. Sååå gott!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − = sex