33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Äntligen helg

Jag kan inte säga hur skönt det är att det är helg! Jag vaknade tidigt som vanligt men kunde ligga kvar då Julius inte är hos mig. När jag gick upp var jag duktig och gick till gymmet efter en kopp kaffe.

image

image

Gymmade i torsdags också

Sen när jag var klar sprang jag först ner till tvättstugan med en massa tvätt sen var jag så hungrig. 

image

Nu chillar jag i soffan till så mycket bättre, själv…mannen i huset sitter i köket och glor på surfplattan. Mysigt värre vi har det….har jag lite tur så kanske han kommer ut hit till mig och vill kolla på film så jag kan få krama på han lite. 

image

Så mycket bättre.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sju × = 63