33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Baggy leather pants

Så jäkla coolt tycker jag! Jag har alltid gillat, skinn, baggy, harem, lack och nu när vi fick in dem här på jobbet för bara 299:- så slog jag till! Har dock inte hunnit få hem dem då jag beställde från webben. Jag hoppas att dem kommer sitta lika snyggt på mig som på tjejerna nedan. Några inspirationsbilder…

a_322_gallery-image_24677-tile

61679129602_mdessa är från Gina Tricot, dem jag beställde, bara 299:-

willIam-tileSnyggt på killar oxå, med ett par schysta sneakers, willl.i.am klär sig snyggt tycker jag…jup thats me and my opinion!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 − = ett