33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Bilder från i måndags

Lite bilder från igår, först var jag och fikade med V och efter det mötte jag upp Nathalie och J som ska föda närsomhelst.

IMG_0960copyIMG_0958

Nelson-Så söt, blond och gröna ögon. Nyss hemkommen från att ha varit i Nigeria i 2 månader. Lite avis är man.

IMG_0965

Bästa polarna, Julius och Dante

En reaktion på ”Bilder från i måndags
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sju + 4 =