33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Busy day busy day……

Jag har massor med saker att göra idag känns det som! Jag åker nämligen till London i morgon och jag har inte packat klart!  Vill städa upp här hemma eftersom Julius ska stanna här med ”mormor” , min ”cuba mama”. Jag har lite ärenden på stan och jag hade tänkt göra mina naglar lite fina. Jag upptäckte att en kollega till mig gör gelénaglar dem dagar hon är ledig så jag tänkte göra ett försök, med det så menar jag att sist när jag gjorde gelénaglar så gjorde det så ont att jag höll på att dö! Jag tror det var typ 10 år sedan och jag  har inte vågat prova på igen. Wish me good luck!

En reaktion på ”Busy day busy day……
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × = tjugo fyra