33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Buzzador

Jag är ju en buzzador och har fått pröva och buzza Nivea nya deodorant.

Den är speciellt utvecklad för kvinnor som upplever att de har känslig hud och har ett effektivt 48 timmars antiperspirant skydd utan att irritera huden. Den är helt utan alkohol, parfym, färgämnen och konserveringsmedel och har en formula som är berikad med lugnande och antiinflammatoriska kamomillextrakt, samt återfuktande avokadoolja.

Jag kan absolut rekommendera denna då jag själv har väldigt känslig hy.

Jag tycker även att ni som inte själva är en buzzador borde gå med. Just nu finns det till exempel en kampanj med nestlés fullkornsvälling ute.

Gå in på www.buzzador.com så kan ni bli medlem. Det kostar inget att vara med.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 × = tjugo fyra