33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Ego time

Det gäller att passa på så igår passade jag på att ja bokstavligen trimma mitt hår samt bleka ombre på mig igen. Det hade växt så mycket att det bara var topparna som var blekta.


Samt fixa naglarna! Jag har snöat in mig på röda naglar, gärna lite mörkare nyanser men här testade jag ett från min senaste glossybox. Har som sagt nästan aldrig haft röda naglar i hela mitt liv, men gillar det skarpt.


Jag älskar rakbladet. Jag toppar, gör etapper samt att det tunnar ut håret så att det får ett lyft. Har så tjockt hår och ni ser ”min klippning” på översta bilden. Fortfarande ganska så tjockt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 + = sexton