33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Ensamstående mamma….

….på heltid.
J’s pappa åker bort en tid och efter överenskommelse så stannar J här hemma, med mig! Myyyyys!!
Däremot var det första som slog mig att jag måste skärpa mig då det gäller att lägga Julius. det största ”problemet” är att han sover med mig. Det funkar säkert för vissa men jag har efter att provat flera gånger förut, kommit fram till att vi sover bäst i våra egna sängar.

Dum som jag var lät jag honom sova med mig, i ungefär samma veva som hela karusellen med hans dagis började. Dels var han så övertrött eftersom han inte sov på dagis och så mycket nya intryck. Han vaknade mitt i natten och ville komma till min säng och även dricka. Så jag började delvis på grund av att jag blev så trött själv på kvällen att lägga mig med honom direkt i min säng. Jag fick dessutom tillslut släcka ner allt och stänga av tv’n och ligga i mörkret för att han skulle somna. Sen var man så trött själv av att ligga där i sängen i mörkret att man gick och lade sig direkt. Men trots det vaknade han ändå mitt i natten, vill ha vatten, jag går och hämtar, passar på att byta blöja och han somnar om ganska fort men JAG är typ pigg, jag är ju utvilad eftersom jag fått sova nästan sex timmar och så ligger jag där vaken tills jag ska upp. En ond cirkel och jag blev tröttare och tröttare och får inget liv heller.

Så igår var jag inställd på att från och med nu ska han sova i sin säng, jag vill inte heller behöva stänga av tv’n utan han måste vänja sig att jag kanske sitter och tittar på tv. Nu blev det väldigt långrandigt men han somnade dock tog det lite lång tid 50 min säkert, men han somnade i sin säng med Tv’n på och han sov HELA natten.

Vilken skillnad när man blir en utvilad mamma.

Idag samma procedur, Julius ska sova i sin egen säng förklarar jag och tv’n är på. Idag tog det 30 minuter så det blir nog bra det här.
Han har ju i stort sett alltid sovit själv så man ska inte ändra på något som fungerar.

Fråga: jag vill köpa en ny stor säng till J. Hur har det gått när ni bytt ut spjälsängen till en riktig säng? Gick det bra för dem att sova eller var dem skeptiska i början?

Min kusin och J i somras! blir så glad när jag ser bilden, kolla fejjan och hååååret!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 × nio =