33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Feeding The ducks

Bildbomb. Fy vad trist att det skulle blåsa så mycket ute, annars så skulle vi stannat längre ute i solen.

image

image

Jag tog med mig lite brödkanter så att Julius skulle få mata ankorna, men när jag väl stod där och gav honom brödbitar fick jag för mig att jag sett någon artikel som skrev att bröd inte alls är bra för fåglarna, stämmer det?

image

image

image

Litet stopp i lekparken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 × = nio