33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Finland

Alltså jag blir lite arg på mig själv, klockan är 23.00 snart och jag har inte packat!

Jag åker på kryssning i morgon till Helsinki och det är i och för sig på eftermiddagen så jag kommer ha lite tid på mig imorgon. Det andra som stör mig är att jag inte köpt någon present till min lillebror.

Fy vilken dålig syster jag är! Så jag får se till att gå upp riktigt tidigt imorgon för jag har inget förberett! Måste handla lite burkmat till Julius, arrrg vad dålig jag är. Vad har jag gjort i helgen??
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ två = 11