33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Fint

Just det! Jag har ju glömt säga att det finns mycket fint att vila ögonen på gymmet, dem ploppade upp för någon vecka sedan och är där nästan samtidigt som när jag och L tränar. Och så har vi ju PT’n också.

Det som känns lite jobbigt är att jag inte kan låta bli att le (sådär fånigt?) när våra blickar möts. Undra om dem tänker som damen i coops reklam?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 × = femton