33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Flyga med baby

Jag hatar att lova något och inte göra det så här kommer det bättre sent än aldrig! Jag började faktisk och skrev nästan klart inlägget på mobilen men sedan försvann allt när jag skulle spara det som utkast.

Måste säga att det är ganska smidigt att flyga från Arlanda. Jag checkade in mitt baggage, gick sedan för att hämta ut min Airshell väska och såg då att det var en ganska stor väska trots att den var ihop vikt och fick en lättare chock när jag väl kom fram till special baggage avlämningen.

Jag tror att jag skulle få plats med 3 om inte 4 stycken av samma vagn i den stora väskan!! Så stor var den men det var ju bara att slänga på bandet direkt så jag tyckte inte det spelade så stor roll.

Väl framme så känns det som alla glodde när man lyfte upp det stora paketet och tog fram en liten barnvagn och sedan ska man komma på hur man viker ihop den så att den blir liten igen, det var nog inte så svårt men jag vill ändå tycka att den kändes större….tur att man blev hämtad och fick skjuts så att man inte behövde släpa på väskan, vagn och baggage ensam.

På hemresan så var jag själv… min moster var ensam hemma och måste hämta alla barnen hit och dit och det skulle bli enklare och billigare om jag tog en taxi än om hon skulle beställa taxi åt alla barnen. Tur att man inte behöver kånka långt med allt.

När jag checkar in så fick jag välja om jag ville behålla vagnen till gaten eller checka in den där. Det finns inge lånevagnar så jag valde att behålla vagnen, vilket innebar att jag behöll airshellväskan så att jag fortfarande kunde packa in min vagn i den. Jag ångrade att jag gjorde det för den går inte att hänga över vagnen, bandet är jättedumt utformat så jag bar den stora väskan över axeln. Jag tror också att eftersom man lämnar vagnen vid gaten så måste den ju hamna överst.

Summan blir att jag inte skulle hyra en airshell väska igen, men att den säkert skyddar bra!

På Heathrow så får man gå i en speciell kö när man ska gå in till gaterna om man har barn, vagn osv. Däremot så fick jag vänta när dem skannat allt för dem ställde undan brickan där jag lagt upp Julius mat och vatten och det fanns några fler undanställda brickor och bara en långsam dam som kollade allt. När det tillsist var vår bricka så kom hon med den och sa ”taste three of them”, haha det var jättekul tyckte jag, är det ett skämt eller?

Efter det så var det bara att passera.

 

Här på bilden kan ni se hur stor väskan är ihopvikt jämfört med Julius och vagnen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = fyrtio fem