33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Fråga

Var träffar man män som ensamstående föräldraledig morsa?!
Gå på museum? Biblioteket…… Tänkte att någon av er därute är lite mer påhittig!

2 reaktioner på ”Fråga

  1. Ja, jag har tänkt på det där. Det kommer bli svårt att luska ut vem som är singel. Likaså att dem ska förstå att jag är det, hehe.

  2. Jag tror nog man kan träffa någon på alla möjliga aktiviteter för barn tex öppna förskolan, babysim, rytmik osv. Har en kompis som träffade sin man på lekplatsen. De satt på en bänk och började prata och på den vägen var det. Gäller bara att luska ut vilka som är singel ;) Lycka till!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 7 = sju