33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Fredag den 13:e

Jaha snart helg! Jag har fått börja jobba i en ny butik denna vecka (har två butiker) som ligger mycket närmare,
så nu jag halva resvägen hem. Dem har varit utan visual merchandiser där några veckor och efter första dagen där så kunde jag inte sova för jag hade sett så mycket som jag ville ändra på.
Men jag är jätteglad att jobba där och att kunna få komma hem snabbt för att hämta Julius.
Igår hämtade kusinen J igen och det hade gått jättebra denna gång. Nu när det inte var några ”främlingar” sen kom Han förbi ett tag men jag var så trött att jag nästan somna i soffan, trevligt sällskap javisst.
Inga riktiga planer för helgen än, jag skulle vilja gå ut och ta en drink men det är jag samtidigt för trött för. Jag kommer väl hänga med Han hemma bara. Det visar väl sig på bloggen vad jag nu hittar på. Julius han är ju med pappa och ska få ha sitt andra kalas.


Ett tidigare fönster som jag gjort i Jakobsberg.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ fem = 8