33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Glossybox

Månadens box: Geisha tema.

Bodylotion, tvål, munvatten, mascara, nagellacksamt en geisha choklad.

På hemsidan så finns det information om alla produkter i månadens box.

Det här fick jag alltså i min första box. Innehållet kan variera och det funkar så att man fyller i en profil när man blir medlem så att man ska få en box anpassad efter sig. Den går att ändra när som helst.

Jag vill inte klaga för 139:- per månad men efter att ha läst på Glossybox facebooksida så hade det skickats ut färgade linser och bb-cream, något som jag lätt hade tagit emot. Det blev inte heller bättre av att läsa att tvålar, tandkräm, bodylotions och nagellack i tråkiga färger är något som man får ofta, och inte lika mycket smink, parfym, skönhetsprodukter skickas ut.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − 3 =