33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Glossybox November

Jag har ju glömt visa vad jag fick i den senaste Glossyboxen. Jag blev glatt överraskad denna gång.


Läppstift och läppglans i ”full storlek”. Klart en ny favorit! Kerastase olja till håret, luktar gott och håret blir glansigt och fint. En hudkräm från Vichy, perfekt till vintern. Jag blir så lätt torr om kinderna på vintern. En ”bodylotion” har dock inte hunnit använda den men den luktar gott. Sist men inte minst en rouge, åt det rosa hållet, vilket jag tycker kan vara fint på vintern för att få ”rosiga” kinder.
Slutsumman är att denna gång lyckades dem pricka rätt på allt!

P.s Ursäkta kvalitén på bilderna, jag har lämnat in min Iphone 4 och använder min gamla och det är en sådan skillnad. Hoppas jag hinner få tillbaka min ”nya” innan jag flyger till USA. D.s
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 4 = elva