33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Glossybox

Jag är riktigt sugen på att testa Glossybox! Det första paketet som skickades ut innehöll ju mer än 5 gåvor, om det alltid kommer att se ut så är det ju riktigt bra. Nu vet man ju inte om det var för att det var ”premiär-paketet” eller om det kan variera. Jag tror jag väntar någon månad, och kollar lite hur dem andra paketet som kommer ser ut. Sen tror jag definitivt att jag kommer pröva. För 139 kronor kan man nog ha råd med och det är ingen uppsägningtid så man kan ju sluta när man känner för det. Vem blir inte glad över att få ett lyxigt paket varje månad.

Jag hade inte hört talas om Glossybox tidigare,  men det finns tydligen i flera andra länder och om man kollar på deras hemsidor så ser det ju likande lovande ut som det första som skickades ut i Sverige.

Klicka på bilden för länk:

46181900001_tn

Bild: skärmdump

Efter att ha surfat lite för att läsa på om glossybox så verkar det som om i varje paket ska det  finnas minst en produkt som är i originalstorlek. Dem andra är i mellanting till original till provförpackning.

En reaktion på ”Glossybox
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 9 = elva