33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Goa


Igår åt vi ute eftersom det var vår sista natt som vi kunde gå ut innan mina kusiner måste tillbaka till skolan. Jag aker namligen hem imorgon. Buhu, jag vill inte aka hem och Julius stormtrivs verkligen har. Han alskar nar alla har kommit hem fran skolan och ar samlade. Da stormtrivs han. Det kommer bli sa tomt hemma, bara vi tva.


Kusinerna


Maten, det blev indiskt. Jag diggar Julius i bakgrunden. Han glupskar väl på ett nan bröd. Han fick aven smaka pa yoghurtsasen, lammkorma och tandorikycklingen. Tandorikycklingen at han mest av.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − = 6