33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Hänga i parkleken

Jaha idag har jag hängt ute hela dagen! Tanken var att jag skulle få lite färg på mina bleka ben som typ är 10 nyanser ljusare än resten av kroppen. Det syns tydligt på ”ooouups”- videon.
Solen gick såklart i moln så fort vi gick ut och gömde sig tills jag bestämde mig för att gå hem.
Vi gick till samma park som jag berättade om igår och där kunde jag även sitta och slappa lite när Julius låg och sov. Dem har byggt nya fina ”soldäck” vid gångstigen vid vattenbrynet. Me like!


Söndagsslappklädd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 × = fyra