33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Harem

Mina tattoos sitter någon stans på låren och jag kan ju inte ha något tajt över så idag rockar jag i harempants! Like it or not! Något som inte är lika skönt är att jag upptäckte att mina lår är så biffiga ( låter bättre att säga så) att dem gnids ihop, så aj aj bar hud ihop när man går inte skönt och jag nojjar mig mest för att jag ska få fula märken nu.
Förresten jag älskar mina tatueringar, så nöjd med dem och stället som jag har gjort dem på! No matter what någon annan säger.


Dem här rosetterna var jag inne på i sista minuten men nu blev det inte dem.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta − = 7