33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Härliga fredag

Vilken bra fredag det blev tillslut. Jag var så jäkla trött idag, trots att jag lade mig tidigt. Måste varit sådär fredagstrött bara. Förresten Julius sover hela nätter i sin säng men nu har jag ett annat problem, J sover tydligen inte på dagis. Han behöver det. Han vaknar cirka 6.3 och när jag hämtar han så somnar han direkt i vagnen, så klart. Sen så blir hela kvällen förstörd typ. Men men….
Idag var det också en sådär otroligt seg dag på jobbet, en bra sak med det var att jag kunde utan att känna stress över annat stå och måla lite ”inredning” som ska vara i skyltfönstret. Sen så passade jag på att gå lite tidigt från jobbet. När det ändå var då lugnt. Jag får ta igen det senare tillfälle.


Så hem och hämta J och sen åkte vi och hälsa på en kompis. När vi sedan skulle gå var det ju så fint väder så jag bestämde mig för att powerwalka hem. Julius hade ju somnat direkt i vagnen påväg till min kompis och han sov hela tiden.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 × = trettio