33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Home away from home!

Jag glömde ju berätta vAr det är jag åkte någonstans!
Jag är hos min moster i England! Så lugnt och skönt att vara ute på landet! Vill jag till London så åker jag smidigast med tåget på en timma in till Paddington station.


Min utsikt

Skönt att när Julius vaknar 6 så kommer moster in efter en stund och hämtar han så jag kan sova lite till. Också att jag kan duscha utan en liten Julius som glor på en eller drar ner ens smink när man ska sminka mig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − åtta =