33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Ice Ice baby

Idag har Julius åkt skridskor för första gången, med förskolan. Jag önskade att jag hade kunnat vara med, ännu mer när jag frågade hur det hade gått och dem sa att han åkte massor och att när dem skulle sluta åka då ville han inte sluta. Åååh! Jag minns att jag älskade att åka skridskor. Jag var en isprinsessa hihi.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 + åtta =