33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

It must be love…?

Om han inte lagar mat hemma hos mig så tar han med sig matlåda till mig!
Detta tog han med sig igår kväll och det som blev över äter jag nu som brunch! I Jamaica kallar dem rätten för ”bake and shake chicken”.


Idag ska jag och en kompis gå ner till Soca beach (Långholmen) och hänga där! Min ”man” kommer också förbi.
Its a happy day! Sol, strand, bra musik, härligt sällskap.

Soca Beach, se länk: klicka här
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 2 = fyra