33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Julafton???

Idag så hämtade jag Julius på dagis eftersom hans pappa skulle jobba sent. Det var första gången Julius var här efter julafton och det första han gjorde var att springa till granen. Gull unge! Inga paket sa han stackarn. Nej säger jag.
Men vad tror ni händer? Jag håller på och viker lite kläder när min man kommer hem och Julius springer i vanlig ordning för att möta han. När han kommer tillbaka till mig håller han i ett stort paket!

image

Det var en lyckad julklapp, J ville inte sluta.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre + 5 =