33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Julius and The Bee

Vi var också ute och lekte i en lekpark medan moster spelade tennis. Jag fick syn på ett hus där Edward Scissorhands barnbarn kanske bor. Alla träden var klippta i olika former.


Efter tennis åkte vi för att hämta upp blommor till min kusin och vi var lite tidiga så vi passade på att njuta ute i solen. Helt plötsligt fick Julius syn på ett bi och visste inte riktigt hur han skulle reagera. Jag sa till han:
-försiktig

Och då bara stod han där. Gullet

3 reaktioner på ”Julius and The Bee

  1. Bara litegrann, typ i dikena och en del snöhögar som tidigare var gigantiska :)

  2. Ja, det är så lustigt hur dem kan se dem små krypen. Ja här är det grönt och skönt. Men ni har väl inte snö kvar?

  3. Haha vilken sötis! Och fy vad härligt det ser ut med all grönska:) bor man i norra Sverige som jag gör känns det långt borta:)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 1 = sju