33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Julius kämpar på!

Julius äter ju inte riktigt själv men jag har gett mig f**n på att han ska lära sig. Alltså jag vet att det kommer men han får äta själv varje dag när och om vi är hemma. Jag får hjälpa till lite men tycker att det är viktigt att han får äta själv också. Jag tror ni vet vad jag menar ni som har barn som redan äter själva.

Såhär kan det se ut hos oss:[videofyme id=”630595″ width=”500″ height=”320″]

2 reaktioner på ”Julius kämpar på!

  1. Min son, även han född september-11, lskar att äta med gaffel, och det går super! ALLT går ju inte att äta med gaffel, men det mesta. Och dom lär sig fortare än man kan ana, snart e det inget kladd nåmer då din son äter :)

    Min lilla äter oxå mycket med händerna om det inte går med sked/gaffel.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − tre =