33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Just nu

Late sunday snack!

image

Ännu en vecka utan träning. Jag brukar ha en påse edamebönor i frysen för att inte kunna hitta en ursäkt till att inte äta något nyttigt. Bara värma vatten och tina dem i och strö sedan på lite havssalt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = tjugo fem