33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Kaffe!!

Fy vilken natt! Klockan två på natten vaknar Julius, jag försöker se efter om han somnar om men han bara fortsatte att skrika så jag fick hoppa upp och ge honom välling. Efter den förste flaskan så ville han inte somna om utan började skrika så fort jag lagt mig. Jag gjorde en halv (90ml) portion välling och slurp sade det och han verkade vilja somna om men samma sak där, så fort jag smygit upp i sängen så började han gallskrika. Jag kände efter och upptäckte då minst 2 nya små sylvassa tänder, så det var det kanske tänder som hade spökat i dagarna, konstigt bara att jag inte hade känt något förrän nu då dem kommit fram.

Jaha efter lite försök att få honom att somna själv så gav jag upp och tog upp honom i min säng. Det tog en stund för honom att somna. 3.30 vet jag att han somnade men då hade jag jättesvårt att somna om själv istället. Sedan klockan 07.00 vaknar en mycket pigg Julius så då va det bara att hoppa upp. Nu skall jag ut på en powerwalk bort till utomhusgymmet, köra lite där och sedan tillbaka.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra + = 9