33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Lets go bananas

Eller grön menar jag! Skulle jag passa? Jag har ju bara kört den rosa/lila skalan innan. Finns bilder i kategorin Skönhet och under taggen Hår.


Jag diggade verkligen färgen innan sköljning. Mörkt mörkt grön. Visste inte vad jag hade att vänta mig. Blev dock besviken över att det försvann så mycket färg. Jag kanske skulle haft i färgen längre. Jag hade i den i bara några minuter eftersom det var en provslinga.


Inspiration
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − 8 =