33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Lördag

Såhär urtvättad blev slingan, men jag ska prova att sätta i färgen igen och vänta ordentligä denna gång innan jag tvättar ur färgen.

Skulle jag passa i grönt?

Ikväll skall jag träffa en av mina bästa kompisar vi ska äta middag ute. Vi har åkt på långresor ihop och hängde jämt men tyvärr sen jag fick barn så ses vi inte så ofta. Skäms på oss!


Jag har ingen aning vad jag ska klä på mig! Hon är jämt så snygg och trendig och modemedveten.
Det känns som jag har nada! Jag vill ju klä upp mig och inte ha några sneakers på mig. Blir tokig. Har ju inget nytt, förutom ”jobbkläder” (Gina tricot). Känner mig skittråkig i det jag tänkt. Blir tokig.


Inget filter så ni kan se färgen ordentligt, jaaa jag vet slingan syns knappt, hahah
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex − 1 =