33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Lördag

Eftersom jag inte var så hungrig i morse när jag vaknade trots sovmorgon så bakade jag egna lchf bullar som blev väldigt luftiga och goda. Jag improviserade och tog vad jag hade hemma. Riktigt goda blev dem.

image

Jag hade mandelmjöl, kokosmjöl, grädde, kokosolja, ägg, riven ost, chiafrön, linfrön, pumpakärnor, solrosfrön, bakpulver och sen lade jag en skiva ost ovanpå innan jag stoppade i dem i ugnen. Efter frukosten skyndade vi oss ut i solen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 + = fjorton