33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Lucia imorgon

Usch  känns som jag ska bli sjuk igen, jag har inte tid med det. så nu sitter jag och tar det lite lugnt i soffan medan maten håller på och blir klar.
Såhär ser det ut när jag ska borsta Julius hår vilket tar sin lilla tid.

image

Julius leker med sin padda och jag kollar på project run way. Ja det var igår.

image

Julius vill också borsta mitt hår.

image

image

Imorgon så SKA jag vara med på J’s lucia. Jag gick inte förra året för det var så dum tid men kände mig så dum så i år var det klockan 15.00 för dem stora barnen så jag går lite tidigare från jobbet bara.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× sex = 6