33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Måndag

Så trött i morse. Julius kom till mig runt 7 igår och precis när vi skulle lägga oss så ville han tydligen äta. Han vet väl att det blir god mat. Så det blev sent isär för både mig och Julius.
Jag har inte tid att vara trött! Jag har redan börjat bli stressad och därför blev det ingen träning förra veckan för jag sa till mig själv att ibland kan man inte göra allt och hinna med allt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem − = 0