33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Meal prep-food prep

Usch har haft en förlängd ”cheat-day” sedan i torsdags då jag bland annat drack ett glas vin. Så skärpning nu inför ny vecka!


Förbereder lite inför morgondagen. Så att jag står mig fram till kl 13.30 då jag kan ta lunch. Jag går upp cirka 5.45 en vanlig dag och är oftast redan jättehungrig vid 11.00
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex + 9 =