33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Min och din

En av de saker jag fick i julklapp av min älskling var denna tröja. Jag blev jätteglad för han har en likadan och han tänkte på oss när han köpte båda. Han köpte dem samtidigt och tänkte att det kunde vara kul om vi hade samma. Dessa jamaicaner och stil och matcha med mera! Bilder tog vi oxå.

image

image

 
Ja ursäkta hjärtat men var tvungen att göra något för att fortfarande ha lite privacy.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två − 1 =