33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Mint och tyll


Det var länge sedan jag hade ett riktigt pyssel för mig! Närmare bestämt när jag var gravid.

Jag påbörjade detta projekt precis när jag flyttade in här vilket är över 5 år sedan så nu jäklar ska det bli klart. Med lite ändringar på min ”originalplan” men bättre att det blir något av dem än att dem står och samlar damm i källaren. Ni får se vad det är när jag har målat färdigt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 × fyra =