33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

Mmmmmmac

Jag är en lite smyg ”make up junkie”. Alltså jag går inte supersminkad hela tiden och mitt smink ser mer naturligt ut (i mina ögon), men jag läser följer och läser sminkbloggar, kan kolla på youtubevideos, det är olika, oftast bloggare, sminkgurus eller transors (!) videor. Transor är ju grymma på olika smink knep!

Nu har jag även beställt och väntar med spänning på min första Glossybox!

Däremot kunde jag inte hålla mig nu då Åhlens skanstull har nyöppning på skönhetsavdelningen och ger 15% rabatt på ett helt köp OCH dem har fått Mac!


Och inte nog med det så har Sephora öppnat i Täby!!! Tur att det ligger så långt bort annars hade jag säkert spenderat en hel del pengar därmed. Thats enough med sminkbloggning från mig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × åtta =