33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Morsning

Det tog ett tag för Julius att somna igår. Det märktes att han kände av att han inte var hemma.
Han ville inte somna själv i sängen, han undrade väl var han var någonstans? Han var så trött och låg bara där men kämpade för att inte stänga ögonen.
Efter ett försök att gå ner och sätta mig i vardagsrummet för att bland annat avnjuta ett glas vin så började han gallskrika kort efter. Stackarn var väl hungrig för efter ett försök att lugna honom så gav jag honom en flaska välling till och direkt när den var slut så vände han sig om och sov hela natten.
Klockan 8, engelsk tid, så vaknade vi. Alltså samma tid som vi brukar gå upp hemma.

Utsikten från vårt rum. Dem har en jättestor tomt på baksidan, med en egen sjö bland annat.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två + 1 =