33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Annons
Add Comment Register

Mosters hus

Bildbomb! Behöver jag säga att jag inte vill åka hem! Allt finns här, jag får jättegod mat och slipper tvätta och städa bland annat. Julius trivs jättebra här och busar helst med moster och sin kusin, vilket dem inte har något emot.


Det här är några av bilderna som vi tog häromdagen från baksidan av deras hus. Sjön och dess omgivningar tillhör alltså deras tomt. Sjön är dessutom full av karpar ( tror att dem heter så), stora dessutom då min mosters man är väldigt intresserad av fiskar och fiske framförallt.
Jag gillar egentligen inte alla bilder här då man tydligt kan se att jag har gått upp. Rund i ansiktet har jag också blivit, fy, hahaha!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 − = fyra