33 år och bor på söder i Stockholm. Den här bloggen handlar om mig och min älskade son Julius (Lil Baby) som föddes 110909. Jag började blogga här när jag var gravid och då som en gravid/mammablogg, men jag skriver även mycket om mina intressen som mat, mode, inredning, resor och mycket annat. Ganska precis 3 månader efter att Julius föddes kom smällen då jag fattade att jag troligtvis kommer bli ensamstående mamma. Följ oss och våran vardag och lämna gärna en kommentar, det blir vi bara glada av. OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig om inte annan källa nämns och det är därför förbjudet att kopiera eller sprida bilder från denna blogg.

Add Comment Register

New day

Igår var Julius fortfarande inte sig själv. Han hade inte feber längre men ville varken äta eller dricka något och var fortfarande rätt så slö men var uppe och lekte några gånger. Mot kvällen så fick han i sig lite gröt men dricka var fortfarande inte intressant så jag och hans pappa fick ta en ”medicin-spruta” och försöka spruta i honom vätskeersättning. När Julius väl somnade sov han som en stock och vaknade vid 5 först och sedan 10.30! Så idag är jag verkligen utvilad och ryggen känns ju bättre och Julius verkar vara sig själv igen. Han tog till och med sin vattenflaska och drack själv som han brukar göra.

Men frågan är var kom febern ifrån och varför ville han inte äta eller dricka? Kanske är det tänder men jag kan inte känna några som är på väg och Julius har bara fått två innan som kom helt utan några biverkningar.

Skönt är det i alla fall att han är sig själv igen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ två = 4